Киевская Русь
Шануємо традиції, оберігаємо сьогодення,
творимо майбутнє
                        

19.11.2012
Новини партнерів

      ТОВ «Агенція нерухомості «Ольжин Град», яке вже протягом тривалого часу є  клієнтом страхової компанії «Київська Русь», повідомило, що в ексклюзивному рейтингу "ТОП-10 кращих житлових комплексів 2012 року"  ЖК «Ольжин Град» у місті Вишгород посів почесне 5-е місце. Два будинки комплексу були здані в експлуатацію в 2010-2011 рр.
      Нині всі квартири успішно реалізовані.

      Новий проект, генеральним страховиком якого є СК «Київська Русь» - житловий комплекс «Щасливі метри» у місті Бориспіль (введення в експлуатацію заплановано на грудень 2012 року), також потрапив до десятки кращих.   


      Топ-10 житлових комплексів склала газета «Дєло». До рейтингу увійшли комплекси, що з’явилися у 2012 році під Києвом та в містах-супутниках столиці та є, за оцінками редакції та відгукам клієнтів, кращими за співвідношенням «ціна-якість».

      Місця в рейтингу визначались за чотирма показниками:

      віддаленість від Києва
      місцезнаходження
      внутрішня і зовнішня інфраструктури
      умови придбання.

      Додаткові п’ять балів отримували за наявність паркінгу. Всі об’єкти було оцінено за 5-бальною шкалою від 1 до 5.
      Бали знімали, якщо в інфраструктурі ЖК відсутні дитячий садок, школа, супермаркет, банки та інші об’єкти, необхідні для зручного проживання. В умовах придбання житла максимальний бал ставився за комплекс можливостей при покупці нерухомості, а саме: покупку в кредит, у розстрочку та знижку.







Укр

ПрАТ "СК "Київська Русь"

Солом'янська площа, 2, оф.703
тел./факс (+38) 0 44 248 81 76
e-mail: krus@krus.kiev.ua