Киевская Русь
Шануємо традиції, оберігаємо сьогодення,
творимо майбутнє
                        

11.03.2010
СК «Київська Русь» набула членство у Будівельному страховому пулі

Страхова компанія «Київська Русь» стала 36-м членом Будівельного страхового пулу України.

 Добровільне об'єднання страховиків – «Будівельний страховий пул», було створене восени 2008 року як неприбуткова некомерційна організація.

Метою утворення пулу є координація діяльності його членів щодо страхування будівельних ризиків і забезпечення фінансової надійності страхування.

 Серед основних завдань об’єднання: - впровадження єдиних для всіх членів пулу правил поведінки на ринку страхових послуг; - здійснення організаційних заходів щодо співстрахування та перестрахування з метою забезпечення фінансової надійності членів пулу; - аналіз і узагальнення досвіду у сфері здійснення страхування будівельних ризиків; - участь у розробці проектів нормативно-правових актів, що сприяють досягненню завдань пулу; - розробка та реалізація спільних програм та методів здійснення страхування будівельних ризиків, заходів щодо запобігання страховим випадкам; - координація взаємовідносин з об’єднаннями страховиків інших країн та інше.

Участь СК «Київська Русь» у роботі Будівельного страхового пулу дозволить надавати клієнтам компанії якісне покриття будівельно-монтажних ризиків та здійснювати оперативне відшкодування збитків.







Укр

ПрАТ "СК "Київська Русь"

Солом'янська площа, 2, оф.703
тел./факс (+38) 0 44 248 81 76
e-mail: krus@krus.kiev.ua